stäng

  Image Map Image Map

  Vilket badmode passar mig bäst?

  Vi hjälper dig så att du kan presentera din kropp på bästa sätt i badmode som passar dig perfekt. Alla sorters badmode skapas av våra designer på ett sätt så att inte bara ”problemställena” döljs utan att även de ställen som är fördelaktiga syns.


  Vad bör jag tänka på när jag handlar badkläder?

  I allmänhet kommer du att handla badmode som indirekt beror på vilket ”problemställe” du har. Iögonfallande mönster och modeller har både en döljande effekt och lyfter fram dina fördelar. Urvalet av badmode som passar dig är mycket beroende av din kroppsform. Här får du några tips att tänka på:

  Liten mage

  Det finns många möjligheter att dölja en liten mage. Diskreta färger, stora tryck eller vida modeller kan leda bort från de egna problemställena. Tankinis med diskret trosfärg samt baddräkter med smarta draperingar passar superbra, men även sådana med färgglada, stora mönster. Till och med en bikini med en trosa i en lite högre modell kan få en kvinna att verka smalare

   


  Runda höfter

  Principiellt gäller det att: Dra uppmärksamheten uppåt! Iögonfallande mönster och ornament ovanför höfterna är mycket fördelaktigta. Men även badklänningar döljer höfterna och trollar fram en snygg figur. Ju oansenligare trosan är, desto bättre. Ett litet tips: Om du binder en pareo eller sarong om midjan verkar figuren smalare.


  Stor byst

  Isydda kupor, ett stödjande band under bysten eller några lite bredare axelband formar bysten perfekt och avlastar samtidigt axlarna. På så sätt blir dekolletaget ett snyggt blickfång som genom mönster och dekor sätts i ett ännu bättre perspektiv.  Image Map
  Filtrera:
  Sortera efter:
  Sortera

  keyboard_arrow_up