stäng
image
image
Ulla Popken Weihnachten 2018
Wintermode

Vintertrender

> Shoppa direkt
Abendmode

Celebration Life

> Till festligt mode
Designer Kollektion

Designerkollektion

> Upptäck nu

Jul med Ulla Popken – Hitta mode, julklappsideer och DIY-tips inför årets mysigaste helg

Adventstid och jul - en tid för eftertanke och gemenskap med trevliga människor. Börja denna tid avslappnat och bespara dig att söka efter julklappar och dekorationsideer ute i vimlet. Vi har samlat en säck full med inspiration, extra för dig. Med denna kan du lätt hitta originella julklappar och pynta ditt hem med DIY-bords- och fönsterdekorationer och mycket annat inför julen. Upptäck en ny överraskning varje dag i vår julkalender - det förgyller tiden fram till den 24 december. Njut av tiden innan jul och fira jul med Ulla Popken.

Tomtens julklappstips: mode i stora storlekar för henne och honom.

Skänk stora kvinnor lite extra självförtroende med trendigt mode i stora storlekar som smickrar yppiga kurvor. Vårt sortiment är mycket mångsidigt - från basplagg för arbete och fritid och bekväma mysplagg till festligt mode i stora storlekar. Under sökordet "galna julen" presenterar vi plussize mode med en julig touch. Överraska din bästa väninna i jul med en tröja med ren-motiv från Ulla Popken. Med en elegant omlottklänning bjuder du din tjej på en romantisk candle-light-dinner. Och din dotter glänser på nästa party med en print-shirt och skinny-jeans ur vår kollektion för ungt mode i stora storlekar.

En sweatshirt med mjuka ärmslut att ha hemma, en snygg skjorta till nyårsafton, halsduk och mössa för att trotsa snö och kyla på vintersemestern och en fodrad herrjacka i stor storlek som håller en riktigt varm. Vår lista med julklappsideer för män är riktigt lång. Hitta mode i stora storlekar från Ulla Popken till din partner, bäste vän eller bror - perfekt att ge bort i julklapp. Överraska dina nära och kära med våra modeller i bekväm passform.

DIY – pysseltips inför julen

När det är kallt ute och det blir mörkt tidigt kan du helt enkelt ha det mysigt inomhus och låta din kreativitet flöda. Adventstiden är även en tid då det är roligt att pyssla och vi har förberett en mängd juliga pysseltips åt dig. Dessa passar perfekt om du tänker dekorera ditt hem festligt eller vill skapa DIY-julklappar för trevliga människor. Med tydliga bilder och enkla instruktioner lyckas alla skapa något. Bordsdekoration, julgranspynt eller adventskrans - bland Ulla Popkens pysseltips finns något som var och en gillar. Använd dig av vår DIY-dekoration när du packar in dina julklappar. Dekorera dem orginellt och bifoga en hemmagjord ljusstake till de juliga nattkläderna för stora storlekar. På så sätt uppskattas säkert julklappen ännu mer.