stäng

Dataskydd

Varmt välkommen till Ulla Popken KB!

Vi är glada att du besöker våra webbsidor och tackar för ditt intresse för vårt företag, våra produkter och våra webbsidor. Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar när du besöker våra webbsidor. Därför ber vi dig att ta del av följande information:

 

Anonym användning

Du kan besöka Ulla Popkens webbsidor utan att lämna några personuppgifter. Det enda som vi får reda på är namnet på din internetleverantör, vilken webbplats du kom från och vilken av våra webbsidor som du besöker. Denna information utvärderas för statistiska ändamål. Som enskild användare är du alltså anonym.

Insamlandet och bearbetningen av uppgiven personrelaterade data

Personrelaterade data samlas endast om du i samband med till exempel en kontraktingång, en undersökning eller en registrering uppger denna information. Inom ramen för personlig service från Ulla Popken KB bearbetas dina registreringsuppgifter, med ditt medgivande, för marknadsföringsändamål och för skapandet av nya, användarvänliga web-baserade tjänster. Vidare används information från dina besök på Ulla Popkens sidor, med ditt medgivande, för att sammanställa en användarprofil som ger hanledning till att skicka rätt reklaminformation till dig. Dessa data överförs i skyddad form för att förhindra spridning och missbruk av någon tredje part.

Exportering till och bearbetning av data i länder utanför den Europeiska gemensamma marknaden

Ingen exportering av data sker till länder utanför den Europeiska gemensamma marknaden.

Användandet och vidarebefodring av personuppgifter

Inom ramen för personuppgifter lämnade på hemsidor tillhörande Ulla Popken KB används dessa utan ditt uttryckliga medgivande endast för att genomföra kontrakt och för att bearbeta dina beställningar. Med ditt medgivande används därutöver dina uppgifter för marknadsförningsändamål och för att skapa ännu bättre web-baserade tjänster hos Ulla Popken KB. Med ditt medgivande används dina data för att skräddarsy reklam och marknadsföring riktad till dig. För övrigt medges ingen överföring av information till tredje part. Om du vill ta tillbaka ditt medgivande kan du naturligtvis göra detta när du vill.

Externa Länkar

För att kompletera din information hittar du en rad länkar under vår meny "Länkar", som leder dig till sidor tillhörande tredje part. Då det rör sig om externa länkar vill vi klargöra att Ulla Popken KB inte har något inflytande på länksidornas innehåll eller deras framställning. De garantier om informationsskydd som ges i vår förklaring gäller därför naturligtvis inte på dessa länksidor.Ytterligare information och kontakt

Om du har några frågor gällande "Dataskydd hos Ulla Popken KB" är du välkommen att kontakta företagets dataskyddskommissionär.

Vill du inte få fler meddelanden från oss via mejl har du möjligheten att avsluta din prenumeration på Ulla Popkens nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns i slutet av varje nyhetsbrev.

Du kan även skicka oss ett meddelande till:

Ulla Popken
SE - IPZ1 - 35/005
P.O. Box U480
202 28 Malmö
Tel. 0771 - 25 20 01
E-post:  service@ullapopken.se

Vi kommer att ta bort din adress så fort som möjligt.