stäng

Dataskydd

Hjärtligt välkommen till Ulla Popken!

Vi glädjer oss för ditt besök här på hemsidan och tackar för ditt intresse för företaget och våra produkter. Ditt skydd för din privatperson när du är här är viktigt för oss. Därför ber vi dig ta del av följande information:

Anonym användning

Du är fri att besöka hemsidor tillhörande Ulla Popken KB utan vidare notifikation om din identitet. Vi får bara information om namnet på ditt internetföretag, vilka sidor som besöks i anslutning till Ulla Popkens sidor och vilka av våra egna sidor som besöks. Denna Information utvärderas för statistiska ändamål. Som enskild användare är du alltså anonym.

Insamlandet och bearbetningen av uppgiven personrelaterade data

Personrelaterade data samlas endast om du i samband med till exempel en kontraktingång, en undersökning eller en registrering uppger denna information. Inom ramen för personlig service från Ulla Popken KB bearbetas dina registreringsuppgifter, med ditt medgivande, för marknadsföringsändamål och för skapandet av nya, användarvänliga web-baserade tjänster. Vidare används information från dina besök på Ulla Popkens sidor, med ditt medgivande, för att sammanställa en användarprofil som ger hanledning till att skicka rätt reklaminformation till dig. Dessa data överförs i skyddad form för att förhindra spridning och missbruk av någon tredje part.

Exportering till och bearbetning av data i länder utanför den Europeiska gemensamma marknaden

Ingen exportering av data sker till länder utanför den Europeiska gemensamma marknaden.

Användandet och vidarebefodring av personuppgifter

Inom ramen för personuppgifter lämnade på hemsidor tillhörande Ulla Popken KB används dessa utan ditt uttryckliga medgivande endast för att genomföra kontrakt och för att bearbeta dina beställningar. Med ditt medgivande används därutöver dina uppgifter för marknadsförningsändamål och för att skapa ännu bättre web-baserade tjänster hos Ulla Popken KB. Med ditt medgivande används dina data för att skräddarsy reklam och marknadsföring riktad till dig. Dina adressuppgifter kan lämnas vidare till våra partnerföretag i marknadsföringssyfte. Du kan när som helst motsätta dig att dina adressuppgifter lämnas vidare till tredje part genom att skicka ett meddelande till Ulla Popken KB, SE-IPZ1-35/005, P.O.Box U 480, 202 28 Malmö eller ett mejl till service@ullapopken.se.

 

Externa Länkar

För att kompletera din information hittar du en rad länkar under vår meny "Länkar", som leder dig till sidor tillhörande tredje part. Då det rör sig om externa länkar vill vi klargöra att Ulla Popken KB inte har något inflytande på länksidornas innehåll eller deras framställning. De garantier om informationsskydd som ges i vår förklaring gäller därför naturligtvis inte på dessa länksidor.

För vidare information och kontakt

Om du har några frågor gällande "Datasekretess hos Ulla Popken KB" är du välkommen att kontakta företagets ansvariga för datasekretess.

Bestämmer du att du inte längre vill ha Ulla Popkens nyhetsbrev via E-post kan du avanmäla dig här. Möjligheten att avanmäla dig finns även i varje E-postmeddelande vi skickat.

Du kan naturligtvis även skicka oss ett meddelande per post:

Ulla Popken
SE - IPZ1 - 35/005
P.O. Box U480
202 28 Malmö
Tel. 0771-25 20 01

Eller per E-post: service@ullapopken.se
Vi kommer att ta bort din adress så fort som möjligt.