stäng

Leveransvillkor

 

Leveransen

genomförs med postförsändelse. Observera att paketet levereras till det serviceställe som postnumret i leveransadressen är knuten till.

Leveranstid

Din beställning levererar vi i regel inom 3 – 5 vardagar. Vid vissa artiklar hänvisar vi till ett viss leveranstid. De levereras från vårt lager den dag som är angiven. Dessa artiklar kan tyvärr inte levereras genast. Skulle en leverans fördröjas informerar vi dig omgående.

Levereras till din önskade adress

Vi levererar även till din arbetsplats om du så önskar, etc. Observera att paketet levereras till det serviceställe som postnumret i leveransadressen är knuten till.

Leverans senare

Vår inköpsavdelning bemödar sig att skaffa in fler av våra artiklar som är slutsålda eller märkta med "leverans senare" på nytt. Vid ny leveransmöjlighet innebär det en leveranstid upp till 2-3 veckor. Skulle en ny produktion inte vara möjlig, kommer vi att meddela dig.

Betala utan problem

genom att själv välja hur du vill betala. Fyll helt enkelt i önskat betalningssätt i samband med din beställning. Samtliga priser i vår online-shop gäller svenska kronor (SEK), och är alla inklusive moms. Priserna gäller minst fram till utgivningen av nästa katalog. En avrundning till hela kronor görs på räkningens slutbelopp.

Köp med kreditkort

Vid kortbetalning behöver vi kortnummer, CVC/CVV-kod, namnet på kortutgivaren, kortets giltighetstid samt vem kortet är utställt på. Betalningen dras från kortet när varorna lämnat Ulla Popkens lager. Om varor returneras sätts motsvarande summa direkt in på kundkontot och återbetalas till kreditkortet.

Köp per faktura

Fakturan ska senast betalas 30 dagar efter fakturadatum. Enklast är att använda faktura som bifogas tillsammans med ditt paket. Vid betalning per faktura är personnummer en obligatorisk uppgift. Saknas det skickas beställningen automatiskt ut mot postförskott.

För att minimera vår kreditrisk förbehåller vi oss möjligheten att leverera mot förskottsbetalning. Vi förbehåller oss rätten att göra en sedvanlig kreditupplysning. Fram till fullständig betalning skett är varorna att betrakta som Ulla Popkens GmbH:s egendom.

Köp via postförskott

Vid leverans per postförskott tar Posten ut en avgift när du hämtar ut paketet. Hela beställningsavgiften betalas vid uthämtningstillfället.

Leveransmängd

Vi hoppas det framgår att vi levererar beställningar av rimliga mänder till slutkunder och inte inte till återfösäljare.

Leveranser utomlands

Kan endast betalas med kreditkort. Beställningen görs på vår internationella hemsida www.ullapopken.eu (OBS! bara för beställningar utom Sverige!). Priserna är i euro och frakten kostar 16,95 €. Mer information om villkoren för detta får du på telefonnummer: 0200-12 35 88. Vänligen beakta att eventuella tullavgifter och skatter vid retursändningar inte betalas av oss.

Ulla Popken GmbH
Nordea
IBAN: SE75 9500 0099 6026 4795 8012
BIC: NDEASESS