stäng

Leveransvillkor

 

Leveransen

genomförs med postförsändelse.

Leveranstid

Din beställning levererar vi i regel inom 3 – 5 vardagar. Vid vissa artiklar hänvisar vi till ett viss leveranstid. De levereras från vårt lager den dag som är angiven. Dessa artiklar kan tyvärr inte levereras genast. Skulle en leverans fördröjas informerar vi dig omgående.

Levereras till din önskade adress

Vi levererar även till din arbetsplats om du så önskar, etc.

Leverans senare

Vår inköpsavdelning bemödar sig att skaffa in fler av våra artiklar som är slutsålda eller märkta med "leverans senare" på nytt. Vid ny leveransmöjlighet innebär det en leveranstid upp till 2-3 veckor. Skulle en ny produktion inte vara möjlig, kommer vi att meddela dig.

Betala utan problem

genom att själv välja hur du vill betala. Fyll helt enkelt i önskat betalningssätt i samband med din beställning. Samtliga priser i vår online-shop gäller svenska kronor (SEK), och är alla inklusive moms. Priserna gäller minst fram till utgivningen av nästa katalog. En avrundning till hela kronor görs på räkningens slutbelopp.

Köp med kreditkort

För att genomföra betalningen behöver vi ditt kreditkortnummer och CVC/CVV-kod, namnet på kontoförande bank samt kortets giltighetstid. Betalningen genomförs samma dag som varorna lämnar vårt lager. Returnerade varors värde återbetalas omgående till ditt kundkonto och summan förs över till ditt kreditkortskonto.

Köp per faktura

Fakturan betalas inom 14 dagar efter leveransen mottagits av kunden. Enklast är att använda faktura som bifogas tillsammans med ditt paket. Vid betalning per faktura är personnummer en obligatorisk uppgift. Saknas det skickas beställningen automatiskt ut mot postförskott. Alla personuppgifter behandlas konfidentiellt och lämnas ej vidare till tredje part. Vid utebliven betalning debiteras dröjsmålsränta enligt 6§ räntelagen samt lagstadgad påminnelseavgift.

För att minimera vår kreditrisk förbehåller vi oss möjligheten att leverera mot förskottsbetalning. Fram till fullständig betalning skett är varorna att betrakta som Ulla Popkens KB:s egendom.

Köp via postförskott

Vid leverans per postförskott tar Posten ut en avgift när du hämtar ut paketet. Hela beställningsavgiften betalas vid uthämtningstillfället.

Leveransmängd

Vi hoppas det framgår att vi levererar beställningar av rimliga mänder till slutkunder och inte inte till återfösäljare.

Leveranser utomlands

kan endast genomföras per postförskott eller kreditkortsbetalning. Mer information och gällande villkor i detta ärende får du på telefonnummer: 0771-25 20 01 Fraktkostnaden för din beställning är 169,90 kr. Var god beakta att returförsändelser, inkusive eventuella skatter och tullavgifter, inte betalas av oss.

Ulla Popken KB
Nordea
IBAN: SE76 9500 0099 6034 4132 3031
BIC: NDEASESS