stäng
Anna Scholz by Ulla Popken
Lookbook: Verena Prechtls design för influencer kollektionen av dammode i stora storlekar

Kläder som verkligen passar. Plagg som har perfekt anpassats till damer med kvinnliga kurvor. Kläder som känns riktigt bra och man blir glad av. Allt detta hittar du i Verena Prechtls lookbook med mode i plusstorlekar. För hon vet vad kurviga kvinnor tycker är viktigt med mode då hon har mycket erfarenhet på detta område. Att shoppa och styla sig är det bästa hon vet. Hon har en egen modeblogg, en populär plattform på Instagram med många följare och jobbar tillsammans med Ulla Popken sedan fem år tillbaka. Verena har medverkat i första Studio Untold kollektionen och designat ungt mode i stora stolekar för kvinnor. Den nya influencer kollektionen är andra gången som den självvalda Münchenbo gör en kollektion tillsammans med klädmärket för plusstorlekar. Och detta är hon mycket stolt över. Titta här på hennes designade mode i stora storlekar och shoppa direkt det som du tycker om.

Mångsidigt, figursmickrande & super trendigt mode i stora storlekar

I sin lookbook visar Verena Prechtl tydligt att hon har hittat en välbalanserad blandning. Influencer kollektionen i stora storlekar för dam by Ulla Popken omfattar inte bara super snygga basplagg för hösten och vintern, utan även riktigt unika plagg som är mycket effektfulla blickfång. Riktigt trendiga är till exempel …

• Den super mjuka teddykappan som syns just nu på varje catwalk världen över.

• Den glada skepparmössan och den feminina filthatten med brett brätte.

• Klänningar i kombination med tuffa skärp, ett enkelt stylingknep som framhäver din midja och lyfter din look.

• Leggings i velour som håller en perfekt balans mellan bekväm och snygg.
Klänningen i 70-tals stil är Verena Prechtls definitiva favorit i influencer kollektionen av dammode i stora storlekar. Men det är inte allt, det finns den perfekta outfit för nästan varje tillfälle: Hon komponerar till exempel en look bestående av coola bootcut jeans, en blockfärgad stickad tröja och midjeskärp. En varm polotröja och en oversized t-shirt passar nästan till varje outfit. Verena Prechtls lookbook med mode i stora storlekar är fylld med både färger och mönster – en självklarhet som kurviga kvinnor inte behöver avstå från. Kimono blusen och skjortklänningen med etniska mönster återger precis den energi som har inspirerat Verena till denna fantastiska kollektion. Business byxor och omlottblus är stilsäkra och eleganta, däremot ger en leopardmönstrad kjol eller röd slipklänning i stora storlekar en mer fräck och sexig touch. Och naturligtvis hittar du även därtill passande underkläder: Attraktiva och fantastiska underkläder i plusstorlekar ger självförtroende samtidigt som de är mycket bekväma. Titta även gärna in i Charlotte Kuhrts lookbook – där du kan se hur bra underkläderna passar två helt olika typer av kurviga kvinnor.

„Varje plagg i denna kollektion har verkligen designats på sådant sätt att de framhäver de kvinnliga kurvorna så att de kommer till sin rätt.“

Lookbook: Charlotte Kuhrts plagg i influencer kollektionen i plusstorlekar by Ulla Popken

Känner du igen det här? Du provar ett klädesplagg och det passar perfekt med detsamma? Och du känner efter bara några sekunder att det här blir ett av dina favoritplagg? Det var Charlotte Kuhrts, mål när hon tillsammans med Verena Prechtl och Ulla Popken skapade den nya influencer kollektionen. För det var precis det som hon upplevde under „Jag trivs med mig själv“ kampanjen by Ulla Popken när hon för första gången jobbade tillsammans med modeföretaget för plus size-mode: Välj ett plagg, prova, passar! En upplevelse som kvinnor – oavsedd storlek – bara sällan har. I Charlotte Kuhrts lookbook med mode i plusstorlekar kan du se alla hennes kläder och shoppa direkt.

En mångfacetterad kollektion

Hennes del av influencer kollektionen av dammode i stora storlekar by Ulla Popken visar att den kurviga modellen verkligen har tänkt på allt. Med både Praktiska basplagg och trendiga blickfång för säsongen höst/vinter 2019 uppvisar Charlotte Kuhrt en omväxlande mode i sin lookbook. Här hittar du verkligen allt från mysiga koftor, moderna jumpsuits, trendiga bodies, varma täckjackor till snygga leggings i stora storlekar. Accessoarer som sjalar, skor och hattar är viktiga detaljer som man inte får missa. Med olika midjeskärp framhäver hon sina feminina kurvor. Tillsammans med Verena Prechtl har Charlotte även designat förföriska underkläder. Upptäck spetsbodies, braletter, negligéer, hipstertrosor, kimonos och co. Allting har optimalt anpassats till mulliga kvinnor och naturligtvis med mycket stöd för brösten och behaglig passform där ingenting klämmer eller skär in.

Vi har frågat henne om vilket som är hennes favoritplagg i influencer kollektionen av dammode i stora storlekar. Och Charlotte behövde inte fundera länge: Byxdressen i manchester, men även alla klänningar har hon designat med hjärteblod, eftersom hon tycker själv att det är svårt att hitta moderna modeller i sin storlek.
Trendstark design

Titta i Charlotte Kuhrts lookbook och se vad som var viktigt för henne när hon designade kläderna?

„Jag ville skapa en kollektion som skulle vara både enkel och modern men ändå någonting i särklass på samma gång. Det var viktigt för mig att alla plagg ska kunna kombineras med varandra samtidigt som jag ville komponera trendiga lager-på-lager-lookar samt monokroma outfitter.“

Att dessa trender harmonerar mycket väl med varandra visar Charlotte i sin lookbook med mode i plusstorlekar på ett imponerande sätt: Den vita bodyn kan användas under varje klänning. Slipklänningen kan du använda med eller utan skärp i midjan och när det blir kallare tar du bara på dig en matchande kofta till. Här hittar du också passande skor, sjalar och täckjackor i jordfärger. Det samma gäller för klädesplagg i blåa nyanser. Och det bästa av allt: Alla plagg i plusstorlekar kompletterar varandra mycket bra – se exempelvis den blåa bodyn tillsammans med den bruna velourkjolen.