Jag trivs med mig själv

Idealvikt, midjemått och size zero – alla ord utan en djupare mening. Att tycka om sig själv och vara nöjd med sin kropp har ingenting med kädstorlek att göra. Vi på Ulla Popken arbetar därför hårt för att alla kvinnor ska få känna ”Jag trivs med mig själv” Framgångsrika plus-size-modeller och influencers som Carina Behrens eller Verena Prechtl lever redan efter detta mottot. De trivs i sina kroppar – just tack vare sina kurvor. I kampanjen ”Jag trivs med mig själv” av Ulla Popken visar de upp sina outfitidéer, blir intervjuade och inspirerar. De visar upp vad det innebär att vara stolt över sin kropp. Ingen ska behöva känna sig dålig eller gömma sig. När allt kommer omkring är du unik och helt rätt, precis som du är. Och den här insikten gör dig stark.

Håll dig uppdaterad på våra sociala medier

Skönhet

är en fråga om inställning

Kan en kropp vara rätt eller fel? allaförtjänar en kärleksfull blick – oavsett om man ser ut som skönhetsidealet eller ej. Den här blicken har nämligen kraft att förändra våra liv. Den får oss att känna oss vackra och tycka om oss själva.

Därför kommer vi i framtiden att arbeta hårt för att visa dig att: det är meningen att du ska se ut precis som du gör. Det säger vi i våra kataloger och här. Vi ser fram emot att göra den här resan tillsammans.