Eine Frau trägt einen Slip
Trosor – rådgivning

Vilka trosor passar mig? 

Trosor att trivas i!

Ingen perfekt outfit utan de rätta trosorna. Våra trosor övertygar med fantastisk komfort samt underbart vacker design! Upptäck vårt stora utbud och hitta din favoritpassform.


Trosor

Vår favorit! Den beprövade passformen utmärker sig genom hög komfort. Trosan finns i många olika former och kvaliteter. Oavsett om det handlar om bomull eller mikrofiber är dessa trosor ett måste i varje garderob!

Shoppa trosor
Illustration eins Slips
Eine Frau trägt einen Taillenslip /  Maxi-Slip

Midjetrosa/maxitrosa

Kännetecken: Midjetrosan / maxitrosan är högt skuren. Den går upp till precis ovanför naveln. Midjetrosan/maxitrosan täcker höfterna generöst och påminner om pantytrosor. Baktill har den normal trosform.

Tips: Midjetrosan / maxitrosan döljer en liten mage väl och är mycket bekväm tack vare det höga midjebandet.

Eine Frau trägt einen Bodyforming Slip

Figurformande trosa

Kännetecken: Den figurformande trosan är känd för det fasta formgivande materialet. I regel är den högt skuren.

Tips: Den figurformande trosan är perfekt för att dölja små kärlekshandtag under klänningar, byxor eller kjolar.

Eine Frau trägt einen Standard Slip

Standardtrosa

Kännetecken: Den beprövade passformen utmärker sig genom hög komfort. Standardtrosan är lågt skuren med liten benskärning och finns i många olika former och kvaliteter.

Tips: De normala trosorna bör finnas i varje garderob och är lämpliga för alla figurformer.

Eine Frau trägt einen Büroslip

Kontorstrosa

Kännetecken: Den höga benskärningen förhindrar att trosan skär in när man sitter. Tack vare vackra spetsdetaljer är denna trosa inte bara bekväm utan också ett riktigt blickfång.

Tips: Idealisk för långvarigt sittande eftersom den inte skär in – till exempel på kontoret!


Stringtrosor

Framhäv dina fina kurvor! Stringtrosor övertygar inte bara med den förföriska designen utan även med mycket hög komfort. Upptäck vår mångfaldiga design här.

Shoppa stringtrosor
Illustration eines Strings

Stringtrosor

Kännetecken: Stringtrosan ligger an perfekt mot huden och har en extra hög midja för att undvika obehaglig inskärning. Den är knappt skuren baktill och täcker inte rumpan.

Tips: På grund av det så gott som sömlösa utförandet syns stringtrosan nästan inte under kläderna.


Pantytrosor

Bekväma, moderna och sexiga! Våra pantytrosor är åtsittande och presenterar din kropp på ett underbart sätt.

Shoppa pantytrosor
Illustration eines Pantys
Eine Frau trägt einen Panty

Pantytrosa

Kännetecken: Vår pantytrosa är åtsittande, skuren i höjd med höften och täcker också en del av benet. Genom de raka, men korta bensluten, samt breda resårband på sidorna är din bak helt täckt.

Tips: Oavsett om du väljer ett par klassiska i svart eller ett par förföriska med spets är våra pantytrosor för alla situationer i livet och smickrar dina höfter.

Eine Frau trägt einen Hipster

Hipster

Kännetecken: Hipstern har en figurnära passform, är skuren i höjd med höften och är mycket modern. Denna höfttrosa har en rak och endast minimalt smalare benskärning än en pantytrosa.

Tips: Hipstern är lämpar sig perfekt för höftbyxor.

Eine Frau trägt einen Maxi-Panty

Underbyxor

Kännetecken: Hög komfort, supermjuka, extra töjbara och nästan osynliga. Reducerar svettning och skavning på känsliga hudområden tack vare förlängda ben.

Tips: Ta fram dina kläder ur skåpet! Perfekta under kjolar och klänningar, inte bara när det är varmt.

Det är inte så lätt alla gånger att välja rätt trosa.

Om trosan skär in blir det obekvämt ganska snabbt. Eller så framhäver trosan fel ställen. Vi rekommenderar nedanstående särskilt fördelaktiga modeller för din figurtyp, så att du kan presentera din rumpa på bästa möjliga sätt! När allt kommer omkring är det dock bara en sak som är viktig: : att trosorna känns bra för dig!


Hjärtformad rumpa

Kännetecken: Om man har en relativt smal midja är det höften som vid denna form utgör den bredaste punkten. Den nedre delen av rumpan är mindre utpräglad. Denna bak beskrivs också ofta med V-formen. 

Tips: Särskilt lämpliga för hjärtformade rumpor är trosor, pantytrosor eller hipstertrosor som sitter ganska lågt på höfterna. De täcker skinkorna och formar rumpan bättre så att den ser fastare ut. Trosor med hög benskärning är mindre fördelaktiga, eftersom de betonar bristen på volym på bakens nedre del. Om man vill se smalare ut kan man också fuska lite med hjälp av byxgördlar.


Kvadratisk form

Kännetecken: Denna typ av rumpa går i en ganska rak linje mellan höftbenet och det yttre låret. Baken är relativt platt.

Tips: Använd i första hand stringtrosor eller trosor med hög benskärning (kontorstrosor, midjetrosor ...) som inte skär in. Men även pantytrosor och underbyxor med längre ben passar till denna form. Avstå från fladdrande modeller med vida ben.


Päronformad rumpa (omvänt hjärta)

Kännetecken: Denna typ av bak har den bredaste punkten nedanför höften. Den liknar, precis som namnet säger, ett omvänt hjärta eller ett päron. Ofta pratar man också om en A-formad rumpa.

Tips: Välj helst trosor med hög eller sned benskärning, till exempel kontorstrosor, midjetrosor eller stringtrosor. Dessa smickrar din figur och skär inte in, vilket kan hända om man väljer modeller med smala benskärningar.


Rund bak

Kännetecken: Denna form på baken motsvarar den klassiska äppelformen Den är visserligen härligt rund och fast, men även denna rumpa behöver den rätta förpackningen.

Tips: Undvik att köpa för små eller för trånga trosor och pantytrosor. Om det finns för lite tyg kan grenen förlora formen och underbyxorna glider på ett obehagligt sätt. Bäst sitter de klassiska trosformerna, pantytrosor och även figurformande trosor som har tillräckligt med tyg baktill. Stringtrosor framhäver bakens volym.