Hos oss hittar du plus size-kläder av högsta kvalitet.

Upptäck en ny värld hos oss på Ulla Popken. Vi erbjuder ett fullt sortiment av kläder i stora storlekar och har ett antal olika varumärken och styles att bjuda på. Vi vill att shopping ska vara kul och därför hittar du alltifrån de senaste nyheterna och trenderna till de eviga tidlösa basplaggen i vår shop. Alla våra plagg finns i storlek 42 till 68, i vissa fall upp till storlek 72.

I mer än 35 år har vi varit specialiserade på plussize kläder vilket har gett oss en unik kunskap och erfarenhet för att skapa plagg med bästa möjliga passform för alla som behöver en större storlek. Dessutom har vi ett stort fokus på kvalitet för att du ska kunna bära dina plagg under många år framöver.

Vårt sortiment innehåller allt du kan tänkas behöva inom plus size fashion, så oavsett om du letar efter överdelar, byxor, klänningar eller jackor så kommer du garanterat hitta det hos oss. I vår online shop hittar du även sport- & badkläder speciellt framtagna för kurviga kvinnor. Du hittar lyxiga underkläder, strumpor och eleganta accessoarer. Ska du på bröllop eller fest? Inga problem, bland vårt occasion-sortiment hittar du festklänningar för alla tillfällen! Vi har alltifrån bröllopsklänningar till cocktailklänningar och aftonklänningar.

För kontoret har vi vad vi kallar vårt office wear-sortiment. Här hittar du stilrena kavajer och byxor, eleganta kjolar och blusar i många olika modeller och storlekar. Många plagg fungerar lika bra på kontoret dagtid som för den efterföljande AW:n eller varför inte till en helt vanlig (och glammig) utekväll. Letar du efter de perfekta jeansen så behöver du inte leta längre. Hos oss hittar du ett stort sortiment av jeans i många olika modeller som är väldigt uppskattade av våra kurvigare kunder.

Ulla Popkens mode finns här för att lyfta fram din kvinnliga skönhet och framhäva dina fina kurvor. Våra plagg är speciellt framtagna för att ha extra bra passform i plus size och större storlekar. Spana in vårt stora sortiment och hitta din nya fantastiska look som du kommer kunna ha under en lång period framöver.

Välkommen till en värld av trender och kvalitet, exklusivt hos Ulla Popken.

Visa mer