The model poses in a pink skirt and white jumper in a field
PURE - FAIR FASHION
Hållbar och GOTS-certifierad modekollektion

PURE

REN MODEGLÄDJE

Bra mode lever inte bara av perfekt passform och skicklig design, utan också av verklig transparens och ansvar. Med vår PURE-kollektion uppfyller vi de strikta ekologiska och sociala kriterierna i Global Organic Textile Standard (GOTS) längs hela produktionskedjan - från fält till mode. Resultatet är helt nya trendplagg som är precis som de ska vara.
Upptäck kollektionen

PURE-UNDERKLÄDER

LIKA MILJÖVÄNLIG SOM HUDVÄNLIG

Med PURE erbjuder vi inte bara supertrendigt mode utan tar även ansvar. Upptäck även PURE-kollektionen för underkläder.
GOTS Logo

GOTS

BRA MODE HÄNDER INTE AV SIG SJÄLVT
GOTS (Global Organic Textile Standard) är en textilmärkning som olika internationella organisationer har utvecklat tillsammans för att skapa insyn i hela textilkedjan av ekologiska kläder.
Läs mer
Varje produkt i PURE-kollektionen är GOTS-certifierad och uppfyller följande kriterier:
  • Minst 70 % naturliga fibrer
  • Minst 95 % ekologisk bomull
  • Användning av ekologiska metoder vid bearbetning av fibrerna
  • Efterlevnad av sociala aspekter
  • Ingen användning av syntetiska tillsatser
  • Kontinuerlig kontroll av produktionsanläggningarna
Picture of a plant

Vårt ansvar

FAIR FASHION
Vi är ett familjeföretag och ansvarsfull förvaltning är en del av vårt DNA – vårt agerande följer en långsiktig strategi som präglas av rättvisa och hållbarhet. Ansvar gentemot anställda, konsumenter, producenter, partners, tjänsteleverantörer och samhället som helhet är nämligen av avgörande betydelse för oss som ett globalt modeföretag.
Läs mer
Miljöansvar
För att skydda miljö och klimat tittar vi noga på var vår verksamhet påverkar miljön och sätter upp mål för att systematiskt minska effekterna.
Socialt ansvar
Respekt för varje individ samt rättvist samarbete baserat på partnerskap: För oss är detta inte bara en tom fras, utan vardaglig verklighet – både i samspelet med våra medarbetare och med våra leverantörer.
Produktansvar
När det gäller våra produkter lägger vi stor vikt vid kvalitet och användning av mer hållbara material. Vårt ansvar slutar dock inte med produktionen, vi ställer även höga krav på transporten till dig.
Våra senaste nyheter
Inspireras här