Model posing on car with navy and white bathing suit with yellow and navy flowers

Badkläder för hela året

Vi tycker inte att fokus bara ska ligga på sommar när det gäller badplagg. En perfekt baddräkt är något som hör hemma i allas garderober året runt, eller ja, i badväskan. Förutom många olika varianter av badkläder har vi även en uppsjö av strandklänningar, skor och accessoarer för både pool och strand. Spana in nu!

Se våra favoriter bland baddräkter:

Vilken typ av baddräkt behöver du?

(Swim)Suits you well

Den perfekta baddräkten framhäver inte bara dina kurvor, utan ger också ett bra stöd och är väldigt bekväm att bära. Smickrande, formande, framhävande eller figurnära: vi har den perfekta baddräkten för varje figur. Ta reda på vilken som är rätt för dig med vårt test.

Välj rätt badkläder: Gör testet nu.

Lädt ...

Beachstyle completed

Finns det något bättre än matchande badkläder? Hos oss hittar du alla möjliga strandklänningar, kaftaner och accessoarer som matchar dina badkläder på bästa sätt. Hitta din bästa kombon nu!

Sol i sikte

Letar du efter den perfekta tankinin eller bikinin för semestern? Då har du hittat rätt! Hos oss hittar du en komplett kollektion av alla typer av badkläder du kan tänkas behöva. Happy beach vibes!

Beach basics

När mode möter funktion: våra badkläder är perfekta för aktiva kvinnor både i och utanför vatthet. Våra sportiga baddräkter, badkjolar och shorts erbjuder optimal support och är både stretchiga och har en extra mjuk linning. Prova dem nu!