Betala utan problem

Betala utan problem genom att själv välja hur du vill betala. Fyll helt enkelt i önskat betalningssätt i samband med din beställning. Samtliga priser i vår webbshop är i svenska kronor (kr) inklusive moms. Priserna gäller minst fram till utgivningen av nästa katalog. En avrundning till hela kronor görs på räkningens slutbelopp.


Köp med kreditkort

Vid kortbetalning behöver vi kortnummer CVC/CVV-kod, namnet på kortutgivaren, kortets giltghetstid samt vem kortet är utställt på. Betalningen dras från kortet när varorna lämnat Ulla Popkens lager. Om varor returneras sätts motsvarande summa direkt in på kundkontot och återbetalas till kreditkortet.


Handla med PayPal

Hos oss kan du också betala enkelt och säkert via PayPal. Mot slutet av betalningsprocessen leds du vidare direkt till PayPal, där du gör upp om priset för beställningen. Om du redan är kund hos PayPal, kan du ange dina användaruppgifter här och göra en betalning. Betalningen via PayPal genomförs direkt när vi skickar varorna till dig. Returer krediteras genast efter mottagandet och motsvarande belopp överförs som ett tillgodohavande till PayPal redan samma vardag. Men tänk på att det inbetalda beloppet inte kan återbetalas förrän en tvist i PayPal-systemet har lösts.


Betalning via Klarna

Om du väljer Klarnas betalningsmetod erbjuds motsvarande betaltjänster direkt av Klarna. Om du behöver mer information eller har frågor om din betalning kan du kontakta Klarna direkt (https://www.klarna.com/se/) eller kontakta Klarnas kundcenter direkt (https://www.klarna.com/se/kundservice/).


Förmånserbjudande

Förmånserbjudande bygger på minsta ordervärde efter returer. Inlösning av en rabatt kommer att återföras om minsta ordervärde efter retur (återlämning av produkterna) inte uppfylls. Ett förmånserbjudande kan endast lösas in en gång och med begränsad giltighet. Förmånserbjudande gäller även för rabatterade artiklar men endast för tillgängliga produkter och kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjerbjudanden. En påföljande kreditering av förmånserbjudandet eller en kontant utbetalning eller bokning på kundkontot är inte möjlig.