Allmänna villkor för köp och service hos Popken Fashion GmbH

Köpeavtalet

Köpeavtalet skickas utan vidare bekräftelse tillsammans med leveransen av dina varor. Vi bekräftar din onlinebeställning via e-post så fort vi mottagit den, med förbehållet att kunna pröva din beställning internt. I undantagsfall kan vi inte garantera att vi kan fullfölja din beställning.

Du kommer inte att få artiklar levererade till dig som du inte har beställt.


Leveransen

Artiklar som är tillgängliga levererar vi vanligtvis inom 2-5 vardagar efter det att en fullständig och felfri beställning mottagits. Leveranstiden på önskad artikel visar vi dig alltid direkt vid respektive artikel. På så sätt kan du se direkt när du kan räkna med leverans.

Leveransen kan bli fördröjd om det kommer en sön-eller helgdag mellan beställningen och leveransen. Skulle beställningen innehålla artiklar som inte är tillgängliga kan försändelsen skickas vid en senare tidpunkt. För att värna om miljön skickar vi om möjligt alla beställda varor i en försändelse. Detta kan leda till försenade leveranser. Om du inte önskar att vi expedierar din beställning på detta sätt, var god kontakta vår kundtjänst:

Tel. 0200-12 35 88

E-post: service@ullapopken.se

För artiklar ur förhandsvisningar av kollektionerna gäller särskilda leveranstider. Denna information står i texten på artikelns detaljsida.


Leverans till din önskade adress

Vi kan även leverera till din arbetsplats etc. om du så önskar. Varor kan endast levereras inom Sverige. För leveranser utomlands, se nedan.

Observera att paketet levereras till det serviceställe som postnumret i leveransadressen är knutet till.


Smidig betalning

Betala smidigt genom att själv välja hur du vill betala. Fyll helt enkelt i önskat betalningssätt i samband med din beställning. Samtliga priser i vår webbshop är i svenska kronor (kr) inklusive moms. Priserna gäller minst fram till utgivningen av nästa katalog. En avrundning till hela kronor görs på räkningens slutbelopp.


Betala med kort

Vid kortbetalning behöver vi kortnummer, CVC/CVV-kod, namnet på kortutgivaren, kortets giltghetstid samt vem kortet är utställt på. Betalningen dras från kortet när varorna lämnat Ulla Popkens lager. Om varor returneras sätts motsvarande summa direkt in på kundkontot och återbetalas till kreditkortet.


Betala med PayPal

Hos oss kan du också betala enkelt och säkert via PayPal. Mot slutet av betalningsprocessen leds du vidare direkt till PayPal. Om du redan är kund hos PayPal, kan du ange dina användaruppgifter där och genomföra betalningen. Transaktionen hos PayPal genomförs så snart som varorna har lämnat oss. Returnerade varor krediteras direkt efter mottagandet och krediteringen överförs till PayPal redan samma arbetsdag. Men tänk på att om det finns en öppen konflikt hos PayPal, kan ingen ersättning genomföras.


Betala med Klarna

Om du väljer Klarnas betalningsmetod erbjuds motsvarande betaltjänster direkt av Klarna. Om du behöver mer information eller har frågor om din betalning kan du kontakta Klarna direkt (https://www.klarna.com/se/) eller kontakta Klarnas kundcenter direkt (https://www.klarna.com/se/kundservice/).


Erbjudanden

Erbjudanden bygger på minsta ordervärde efter returer. Inlösning av en rabatt kommer att återföras om minsta ordervärde efter retur (återlämning av produkterna) inte uppfylls. Ett erbjudande kan endast lösas in en gång och med begränsad giltighet. Erbjudanden gäller även för rabatterade artiklar men endast för tillgängliga produkter och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. En påföljande kreditering av erbjudandet eller en kontant utbetalning eller bokning på kundkontot är inte möjlig.


Beställningsmängd

Vi ber om er förståelse för att vi endast kan leverera beställningar av rimlig mängd till slutkonsumenter och inte vänder oss till återförsäljare.


Garantier

Den lagstadgade garantitiden är på två år och börjar vid mottagandet av varan. Under denna tid åtgärdas alla produktbrister kostnadsfritt, förutsatt att bristen omfattas av garantin. Dina garantianspråk ska först och främst uppfyllas genom erhållande av ny vara. Vid felleverans av eftersändning har du rätt att kräva att köpet hävs eller att varan i fråga prissänks. Skador som inte täcks av garantin är sådana som uppstår med vanligt slitage, av oaktsamt bruk och vid felaktig eller bristande produktskötsel.


Leveranser utomlands

Leveranser utomlands kan endast betalas med kreditkort. Beställningen görs på vår internationella hemsida www.ullapopken.eu (OBS! Gäller endast beställningar utanför Sverige!). Priserna är i euro och frakten kostar 16,95 €. Mer information om villkoren för detta får du på telefonnummer: 0200-12 35 88. Vänligen beakta att eventuella tullavgifter och skatter vid retursändningar inte betalas av oss.


Ångerrätt

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då du eller någon tredje part, dock ej transportföretaget, som du anger, tar den sista varan i fysisk besittning. Om du vill utöva din ångerrätt, skicka ett brev till Ulla Popken PostNord Germany, Vevaxelgatan 8, 20738 MALMÖ, eller ett e-postmeddelande till service@ullapopken.se där du klart och tydligt anger att du önskar säga upp avtalet..

Du kan använda mallen för ångerblanketten (ladda ned här) som finns på www.ullapopken.se/sv/angerratt till detta, men det är inget krav.

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.


Utövan av ångerrätten

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, inklusive leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv använde vid din betalning, om vi inte uttryckligen kommit överens om något annat. Återbetalningen medför inga kostnader för dig. Återbetalningen sker först när vi fått tillbaka ditt paket till vårt lager vilket kan ta upp till 14 dagar, därefter sker återbetalningen inom 3-5 dagar.

Du ska skicka tillbaka produkten/produkterna inom 14 dagar och senast efter den dag då du meddelat oss att du vill frånträda avtalet. Som kund står du för returkostnaderna för att returnera paketet på 50kr. Produkten/produkterna ska skickas tillbaka i sin originalförpackning tillsammans med en ifylld retursedeln. Använd returetiketten som finns i paketet. Returkostnaden regleras i efterhand. Produkten/produkterna ska återsändas i originalskick och får inte vara skadade på något sätt.


Impressum

Popken Fashion GmbH
Am Waldrand 19
DE - 26180 Rastede
Tyskland

Tel.: 0200 - 12 35 88
E-post: Service@ullapopken.se

Ulla Popken GmbH
Nordea

Plusgiro: 4795801-2

IBAN: SE75 9500 0099 6026 4795 8012
BIC: NDEASESS

Samtliga data, texter und bilder tillhör Popken Fashion GmbH. Kommersiellt användande av dessa endast med vårat uttryckliga medgivande.