Selection

PREMIUM STYLES

Högkvalitativa material i fina färger och klassiska skärningar: Selection by Ulla Popken står för enkla och tidlösa plagg med extra hög standard. För bra mode måste inte bara se bra ut, det måste också kännas bra - och designas för att hålla länge. Från viskos till siden och kashmir: I vår premiumkollektion hittar du businessoutfits och festliga looks som kombinerar chic, komfort och hållbarhet.
Se kollektionen
The Slinky Secret
Slinky är enligt oss ett annat ord för elegans. Den tunga, mjukt flödande blandningen av viskos och elastan är ett av våra favoritmaterial för lyxiga plagg. Inte undra på: slinky-plagg är strykfria och stretchiga, de är smickrande för dina kurvor och är extremt sköna att bära. De gör att du alltid är perfekt klädd, både för långa arbetsdagar och festliga tillfällen - utan att kompromissa.
Den finaste bomull
När det gäller material av hög kvalitet måste vi nämna Pima-bomull. Detta material fiber, som även kallas "Sydamerikas silke", är egentligen ett bomullsgarn - och mjukare än nästan alla andra tyger. Den fina men slitstarka Pima-bomullen garanterar maximal komfort, formar sig perfekt efter kroppen och ger därmed en perfekt passform - de bästa egenskaperna för en lyxig look.