Alla magar
är olika,
inte ens den
egna är
likadan alltid.

Bellieva-jeggings

Detta är den första kroppskänsliga kollektionen
som inte bara hjälper mammor.

Det finns en plats här i världen där de största undren sker och som man kallar powerhouse. Vi fattar de bästa besluten på magkänslan och ändå beaktar vi magen för lite. Vi tycker att våra magar har förtjänat att få mer uppmärksamhet. Med Bellieva ägnar vi nu ett helt märke åt vårt älskade magområde som hittils har fått för lite uppmärksamhet - och dessutom ägnar vi uppmärksamhet åt alla teman som hör till detta.

SUPERMJUK
HELFLEXIBEL
MEDVÄXANDE
OCH ABSOLUT
STYLISH

Bellieva

Storyn om Bellieva.

Från början tänkte vi med Bellieva bara skapa en ny och spännande Maternity kollektion; en kollektion som inte bara skulle förena all vår plus size know-how, utan som även skulle sätta standarder när det gäller hållbarhet samt ekologiskt och socialt ansvar. Dock märkte vi att det finns många kvinnor som är tvungna att kämpa med ett känsligt magområde, till exempel efter en operation eller på grund av sjukdom eller inflammation. Bellieva är tänkt för alla er. Supermjuk, helflexibel, medväxande och absolut stylish. Ha det så kul när ni utforskar kollektionen.

Förresten:
hållbarhet och
ekosociala
aspekter är
ckså bra för
magkänslan

Bellieva

Bellieva ger nya impulser.

Bellievas produkter kännetecknas av särskild hållbarhet och de uppfyller stränga ekologiska och sociala aspekter samt transparensstandarder. Varje plagg som är märkt med vårt "gröna hjärta" är därför också en del av ansvaret...