TRUE SIZE FASHION

Ulla Popken är det ledande varumärket för plusstorlekar i Europa. Som alla engagerade varumärken vill vi vara tydliga och lätta att förstå för våra kunder. Därför har vi arbetat med en term som sammanfattar ämnet plusstorlekar i ett nötskal: Plus Size Mode.
Och det - ordet normalstorlekar - innebär att alla andra storlekar är onormala storlekar. Detta är inte bara föråldrat när det gäller tankesätt, utan också faktiskt felaktigt. Nästan 50 %* av kvinnorna i Tyskland bär storlek 42 eller större. *Enligt Statista: Fördelning av klädstorlekar för kvinnor i Tyskland 2012
Du kan kalla det småsaker, men det är ofta detaljerna och de små justeringarna som sätter igång något större och får dig att tänka vidare.
Vi på Ulla Popken har bestämt oss för att tänka framåt och kommer från och med april att ifrågasätta begreppet Plus Size Fashion. Ett begrepp som neutraliserar alla skillnader och som varumärket Ulla Popkens varumärke och vårt mode kommer att stå för i framtiden:
TRUE SIZE FASHION
Kampanjbanner i sann storlek

STÖDER KAMPANJEN

Låt oss förverkliga True Size-idén tillsammans. Det är så enkelt att vara en del av det: visa dina profilbilder på dina sociala mediekanaler med korsade fingrar, som i exemplen. Det är den viktigaste bilden i kampanjen.