Ulla Popken blir 35

Ulla Popken firar jubileum: med en ny logotyp, en Revival-Kollektion och ett tydligt uttalande om varumärkets historia och framtid.

Ulla Popken Logo
Märkesjubileet firar vi inte bara med den splitter nya Ulla Popken-logotypen utan också med HER STORY-kollektionen. Till minne av vår grundare, en av de stora pionjärerna för alla kvinnors likaberättigande när det gäller stil och mode erbjuder vi återigen delar ur vår första kollektion från 1987. Stort nöje med (åter-)upptäckandet.

FASHION EQUALITY

Det är inte alls längesedan som kvinnor med storlek 42 fick leta efter kläder i mammabutiker. För Ulla Popken var det en ohållbar situation. Därför startade hon sitt eget märke och vände upp och ner på de tidigare föreställningarna. Hon öppnade modevärlden åt alla och gav kvinnorna chansen att själva bestämma vad som är normalt och hur de ville se ut. Det är historien bakom och framtiden för #FashionEquality

FOLLOW US

Vi älskar människor – i alla färger och former. Vi designar vårt mode för de som har sig egen individuella stil och smak. Utan hänsyn till vad som räknas som klassiskt.Bli en av oss och kom med oss ​på vägen.
Instagram Logo Facebook Logo