Vilka badkläder passar mig bäst?

Vi hjälper dig välja badkläder som passar just din kropp perfekt. Våra designer skapar badkläder som både döljer "dina problemområden" och framhäver de ställen du vill framhäva.

Eine Frau in einem den Bauch kaschierenden Badekleid von Ulla Popken Vill du dölja magen? Ditt urval
Eine Frau trägt einen die Hüfte kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken Vill du dölja höfterna? Ditt urval
Eine Frau trägt einen die Oberweite betonenden Badeanzug von Ulla Popken Vill du framhäva bysten? Ditt urval

Vad bör jag tänka på när jag köper badkläder?

Rent generellt är det din kroppsform och dina "problemområden" som styr vilka badkläder som passar dig. Vi har mönster och modeller som både döljer och lyfter fram dina förfördelar. Här följer några saker att tänka på när du väljer badkläder:


Liten mage

Eine Frau sitzt in einem den Bauch kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken am Schwimmbeckenrand

Det finns många sätt att dölja en liten mage, till exempel med diskreta färger, stora tryck eller en vid modell som leder bort uppmärksamheten från problemområdena. En tankini med en diskret färg på trosan eller en baddräkt med drapering kan vara en bra lösning liksom färgglada och stormönstrade badplagg. Även en bikini med hög trosa kan få figuren att verka slankare.

Ditt urval

Runda höfter

Eine Frau trägt einen Ulla Popken Badeanzug, der die Hüften kaschiert

Huvudregeln är att dra uppmärksamheten uppåt. Iögonfallande mönster och dekorationer/detaljer ovanför höfterna är mycket fördelaktiga. Även badklänningar döljer höfterna och trollar med figuren. Ju mer neutral trosa du väljer desto bättre.

Tips: Om du binder en pareo eller sarong runt midjan verkar figuren smalare.

Ditt urval

Stor byst

Eine Frau sitzt in einem Badeanzug von Ulla Popken für eine große Oberweite im Wasser

Isydda kupor och ett stödjande band under bysten formar din byst perfekt och bredare axelband avlastar dina axlar. På detta sätt framhävs din byst på bästa sätt, och mönster och detaljer förstärker effekten ytterligare.

Ditt urval